سی پنل نیز مانند دایرکت ادمین یک نرم افزار تحت وب برای مدیریت فضای میزبانی تحت وب است. با این تفاوت که در cpanel امکانات بسیار بیشتر و بهتری وجود دارد که کار با هاست را راحت تر خواهد کرد.
برای آپلود فایل زیپ وردپرس ابتدا وارد سی پنل می شویم و از قسمت Files گزینه File Manager را انتخاب می کنیم تا به فضای هاست دسترسی پیدا کنیم.
برای بارگذاری فایلها بر روی هاست خود کافیست از صفحه باز شده و قسمت بالا گزینه Upload را انتخاب کنیم تا به صفحه ای برای آپلود انتقال یابید. فایل زیپ را میتوانید به سمت قسمت نقطه چین کشیده و رها کنید و یا از گزینه Select File استفاده کنید.
پس از اتمام آپلود با کلیک بر روی لینک پایین صفحه که با نام Go Back to /home وجود دارد به صفحه قبلی رفته و بر روی فایل زیپ وردپرس کلیک کرده و از نوار ابزار گزینه Extract را انتخاب کنید تا فایلها از حالت زیپ خارج شوند.
کار ما با فایلها به اتمام رسید حالا باید پایگاه داده برای اتصال وردپرس را در سی پنل بسازیم. به صفحه اصلی cpanel رفته و از قسمت Databases گزینه MySQL® Databases را انتخاب می کنیم. در صفحه باز شده در فیلد Create New Database نام پایگاه داده مورد نظر خود را بنویسید.
سپس برای ایجاد نا کاربری برای قسمت Add New User اقدام کنید.
حالا برای اینکه نام کاربری را به پایگاه داده اضافه کنیم از قسمت Add User To Database پایگاه داده و نام کاربری را انتخاب و بر روی add کلیک کنید.
در صفحه باز شده تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید تا تمام دسترسی ها به نام کاربری شما داده شود.
پس از ساخت پایگاه داده نوبت به نصب وردپرس می رسد که مشابه توضیحاتی است که در آموزش نصب بر روی رایانه داده شد. برای راحتی کار در ادامه آموزش داده می شود.
برای نصب ابتدا به آدرس دامین خود مراجعه کنید برای مثال www.dangoweb.ir در این صفحه با محیط نصب وردپرس مواجه می شوید. در ابتدا باید زبان مورد نظر خود برای محیط نصب را انتخاب کنید. زبان فارسی را انتخاب کرده و بر روی دکمه ادامه کلیک کرده تا به مرحله بعد بروید.
در این مرحله توضیحاتی در مورد چگونگی راهاندازی وردپرس داده شده است. شما می توانید برای آشنایی این موارد را خوانده و بر روی گزینه بزن بریم! کلیک کنید.
این مرحله مهمترین و اصلی ترین بخش نصب وردپرس می باشد که شامل مواردی همچون: نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز عبور، میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول است. نگران نباشید با همه این موارد آشنا خواهید شد!
- نام پایگاه داده: نام دیتابیس (پایگاه داده) که برای ذخیره سازی داده از آن استفاده می شود.
- نام کاربری: نام کاربری که برای اتصال پایگاه داده برای دسترسی به سیستم مورد نظر استفاده می شود.
- رمز عبور: رمز عبور در زمان ساخت نام کاربری برای پایگاه داده وارد می شود.
- میزبان پایگاه داده: نشان دهنده نوع سرویس میزبانی است که شما استفاده می کنید که پیشفرض localhost می باشد.
اکنون شما یک پایگاه داده دارید که در محیط دایرکتادمین ساخته بودید. کافیست نام آن را در فیلد روبروی آن بنویسید. نام کاربری پایگاه داده و همچنین رمز عبور پایگاه داده را نیز در فیلدهای مربوط به خود بنویسید. تغییر مواردی همچون میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول نیاز نیست؛ پس آن را رها کرده و بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا مراحل نصب آغاز شود.
اگر خطایی را مشاهده نکردید به مرحله راه اندازی منتقل می شوید.(اگر خطایی رخ داد به مرحله قبلی رفته و اطلاعات خود را چک کنید.) در این مرحله اطلاعات اولیه وبسایت باید وارد شود.
- عنوان سایت: انتخاب یک نام برای سایت
- نام کاربری: نام کاربری برای ورود به سایت
- رمز: رمز عبور برای ورود به سایت
- ایمیل شما: ایمیل مورد نظر شما
- نمایش به موتورهای جستجو: این گزینه از ورود بات های موتورهای جستجو به سایت جلوگیری می کند.
پس تکمیل اطلاعات کافیست بر روی دکمه راهاندازی وردپرس کلیک کرده تا مراحل نصب پایان یابد.
تبریک می گوییم شما وردپرس را در رایانه خود نصب کردید!
دیدگاه